Бруклин Бекъм си направи странна татуировка заради годеницата си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Бруклин Бекъм изненада любимата си с татуировка, посветена на нея

Бруклин Бекъм си направи странна татуировка заради годеницата си Никола Пелц. Любов ли бе да го опишеш?! 21-годишният Бруклин Бекъм е толкова влюбен в модела Никола Пелц, че си татуира очите и зад врата си. Младежът показа новата си придобивка зад кулисите на снимките на новата модна кампания на майка си Виктория – „Posh Is Back“.

Звездата качи селфи, на което уж гримира изгората си и от което деликатно се подават двете й очи над яката му. „Много сте сладки. Спрете!“, гласеше един от коментарите, докато друг побърза да ги обрече с думите: „Ще съжаляваш съвсем скоро“.

Бруклин и Никола обявиха годежа си след 7-месечна връзка през юли, като Бекъм предложи на изгората си с огромен диамантен пръстен, който ценителите изчислиха на 250 000 долара. „Преди две седмици попитах моята сродна душа дали ще се омъжи за мен и тя каза „да“. Аз съм най-щастливият човек на земята“, написа синът на Дейвид и Виктория Бекъм към снимката, която качи в мрежата, за да обяви годежа си с Пелц.

Никола също сподели снимка от специалното събитие, а роклята, с която е била облечена, е дело на свекърва й Виктория Бекъм. Жълтият тоалет е част от новата колекция на дизайнерката.

Бруклин Бекъм си татуира очите на своята бъдеща съпруга Никола Пелц сн. Инстаграм

Бруклин Бекъм си татуира очите на своята бъдеща съпруга Никола Пелц сн. Инстаграм

Малко след това дори се появиха слухове, че двойката вече е сключила брак, които обаче не бяха потвърдени. И докато още не е ясно коя е датата на важното събитие, е ясно, че Пелц ще носи рокля, създадена от нейната свекърва, предават от tialoto.bg.

 

View this post on Instagram

 

Posh is back ❤️ @victoriabeckhambeauty @victoriabeckham @nicolaannepeltz

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар