Принц Уилям в тандем с Шакира (Какво ги събра?)

Гласувайте за статията

Принц Уилям обединява сили с много звезди

Принц Уилям обединява сили с много звезди. Тази година срещите на живо са доста по-ограничени от преди. Интервютата се провеждат от вкъщи през различни платформи, а наградите се раздават онлайн.

Платформата Zoom се превърна в едно от най-търсените неща в интернет, тъй като предлага удобно свързване на голяма група хора. Тя се използва за онлайн обучения, работни срещи и какво ли още не.

Благодарение на Zoom успяхме да видим едни от най-интересните срещи. Майли Сайръс си поговори с Рийз Уидърспун, а Кендъл Дженър успя да се срещне с Джон Фавро. Сега обаче ще станем свидетели на среща, която никой не е очаквал, но е имал нужда от нея. На едно място ще се съберат актриса, изпълнителка и кралска особа.

Принц Уилям, Шакира и Кейт Бланшет ще обединят сили за една добра кауза – опазването на околната среда. В четвъртък от двореца Кенсингтън споделиха видео, с което обявиха новия екологичен проект на херцога на Кеймбридж. Той ще носи името „Earthshot“ и ще се фокусира върху спасяването на планетата ни в следващите няколко години.

Целта на принца е да намери хора, които имат идея как да живеем по-екологично и да не тежим на Земята. За всеки успешно представен проект, човекът зад него ще получава по 1 млн. паунда. Печелившите ще бъдат 5 на година, в продължение на 10 години. По този начин Уилям ще се опита да открие 50 решения за най-големите екологични проблеми. Срокът е до 2030-та година.

Известни приятели

В инициативата участват някои от известните приятели на Уилям, с които той сподели и новината пред света. Сред тях са Шакира, Кейт Бланшет, сър Дейвид Атънбъро и кралица Рания. По време на онлайн среща изпълнителката казва на принца как майчинството й е повлияло върху мисленето за природата. „Почувствах го като отговорност да привлека вниманието на хората към тези проблеми, докато не е станало твърде късно„, казва Шакира.

Принц Уилям се събра с един куп звезди за осъществяването на новия си проект сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям се събра с един куп звезди за осъществяването на новия си проект сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Бланшет допълва, че по целия свят има иновативни хора, които измислят идеи за по-зелена планета. Именно затова инициатива като „Earthshot“ ще им помогне да реализират желанията си, както и да засили вниманието на обществото към екологичните проблеми, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар