Йоана Буковска остана без пукната пара (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Хонорарите на Йоана Буковска паднали наполовина, а работата намаляла

Йоана Буковска остана на червено. Актрисата е без пукната стотинка заради пандемията. Дори и след като театралните представления бяха възстановени, тя се оплака, че няма почти никаква работа. Когато все пак се случи да излезе на сцената, взима най-много половината от предишните си хонорари. Буквално се чуди как да свързва двата края.

„Ангажиментите ми са паднали с две трети в сравнение с броя им преди пандемията“, сподели Йоана в тв предаване в национален ефир миналия уикенд. Звездата от сериалите „Дунав мост“ и първите сезони на „Откраднат живот“ не скри притеснението си, че хората все по-рядко ходят на театър, защото се страхуват от коронавируса.

Затова, логично, представленията й са по-малко в сравнение с преди, пише „Уикенд“. Но освен това парите, които взима за всяко излизане на сцената, са драстично отрязани. Плащали й максимум половината от предишния хонорар, тъй като местата в залите се продавали наполовина. Съответно приходите от спектаклите спадат и като няма какви други разходи да бъдат съкратени, се орязвало заплащането на артистите.

Да вземе 50 на сто от хонорара си обаче, не било най-страшното. Имало случаи, в които взимала едва една трета от него. Това ставало в залите, в които се продават не половината, а една трета от местата.

Въпреки всичко актрисата не се отказва и продължава да работи, колкото може. Този месец й предстои да изиграе някои представления, които са били планирани за март, а залите са били разпродадени до последното място. Повечето зрители обаче върнали билетите си и не смятали да стъпват в театър в следващите месеци.

Обещание

На този фон Йоана не се обезсърчава. Тя обещава да се раздава до последно за тези, които все още имат желание да гледат нея и нейните колеги.

Не е ясно какво става с бизнеса на съпруга на звездата – Иван Давидов. Нищо чудно и той да буксува, тъй като през пролетта кризата в семейството стигна дотам, че се наложи актрисата да продаде родната си къща в Габрово, за да могат да свържат двата края и да изхранят своите две деца близнаци.

Йоана Буковска остана на червено сн. YouTube

Йоана Буковска остана на червено сн. YouTube

Тогава тя призна, че е мечтала да стане известна и богата, за да може един ден да реставрира старата сграда, която много обичала. Когато обаче станала известна, разбрала, че да си звезда в България, изобщо не гарантира богатство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар