Азис за „Маскираният певец“: Да си панелист е изключително тежко! (Какво разкри?)

Гласувайте за статията

Азис признава, че има един от „най-зловещите“ слухове

Азис призна, че да си панелист е изключително тежко. Вторият сезон на „Маскираният певец“ е с изцяло обновен детективски панел. Азис е част от разследващите и е много убедителен в своите предположения. Как достига до своите изводи?

„Аз вярвам, че отстрани всичко в телевизията изглежда като филм и изглежда все едно си щракнал с пръсти и всичко е наредено, всичко е готово, всичко е много лесно, но не е така. Да си панелист е изключително тежко. Даже мога да кажа, че нашата отговорност и тежест е наравно с тази на участниците, които носят маските.

През цялата седмица, когато хората си мислят, че ние не работим, мога да кажа, че аз мисля, правя схеми, прозвънявам на хора, разпитвам. Те вече ме хващат – знаят за какво им звъня. Разследвам кой може да бъде под маските. До края на формата ще позная всички – казвам ви го!“, категоричен е изпълнителят. „Ако очите ме излъжат, слухът ми не може да бъде излъган“, казва поп фолк изпълнителят в „На кафе“.

Критичен музикант

Той определя себе си като най-критичният музикант, който съществува и признава, че има един от „най-зловещите“ слухове. Ако някога му се отдаде възможност да бъде жури в музикален формат Азис вярва, че ще бъде най-злото нещо, което се е случвало в съдийски панел, защото той ще бъде болезнено откровен с всеки един изпълнител, който застане пред него, пише nova.bg.

Азис категорично заяви, че „носи на критика, но не от всеки“. „Със сигурност заслужавам критика, но не от всеки. Аз не мога да коментирам бокс, не мога да коментирам футбол, не мога да коментирам журналистика, защото аз не я разбирам. Ти, ако не разбираш от музика, нямаш право да говориш за мен, за музиката ми, за това какво съм направил.

Азис ежедневно разследва кой стои зад маските в "Маскираният певец", където той е панелист сн. Инстаграм

Азис ежедневно разследва кой стои зад маските в „Маскираният певец“, където той е панелист сн. Инстаграм

Или, ако не си в тази сфера, а продаваш картофи, в което няма нищо лошо, или караш такси, което е супер, може да имаш някакво мнение, но то да е на маса, ниво маса, комшията, ракия и това… Но ти да обсъждаш големи имена и големи постижения и хитове, които имат стотици милиони гледания, нямаш право“, заявява поп фолк изпълнителят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар