Ужас: Дизайнерката Жени Живкова тотално се обезобрази! (виж тук)

Жени Живкова не прилича на себе си от ботокс
0

Жени Живкова е направила нещо ужасно с лицето си!

Модният дизайнер Жени Живкова е прекалила с разкрасителните процедури, става ясно от последните й медийни изяви. Лицето й е станало направо неузнаваемо.

Жени Живкова
Жени Живкова не прилича на себе си от филъри и ботокс

54-годишната дама, която е внучка на Тодор Живков се появи в студиото на „Тази неделя” по Би Ти Ви видимо подпухнала от корекции. Устните й бяха уголемени и наподобяваха патешка човка, а попълването на бръчките й с ботокс правеше лицето й каменно.

Някои дори направиха паралел Щерката на Людмила Живкова е направила интервенцията още в началото на лятото, малко след като бе облекчено извънредното положение у нас заради Ковид-19, научи вестник „Уикенд”.

Процедурата е извършена в столична клиника. В предаването на Би Ти Ви Жени откровено призна, че популярната й фамилия й е помагала в кариерата й на дизайнер след промените, защото привличало вниманието.

Тя коментира приятелството си с премиера Бойко Борисов и разкри, че го нарича Бойко, защото се познавали от дълги години, когато той бе бодигард на дядо й.

Въпреки сериозността на темата, зрителите обърнаха по-голямо внимание на външния й вид и изразиха недоумението си от интервенциите й в социалните мрежи. „Мислех я за по-сериозна жена” и „На какво е заприличала?”, негодуваха зрители на сутрешното предаване.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.