Елизабет II подцени Меган, приемайки я като една от тях (Вижте фаталната й грешка)

Гласувайте за статията

Грешка в отношенията е причина кралицата и Меган да не намерят общ език

Елизабет II е направила фатална грешка, третирайки Маркъл като обикновен член на кралската фамилия, казва кралският биограф Робърт Лейси.

В крайна сметка Меган е единствената от кралското семейство, която благодарение на собствените си усилия и труд е постигнала много. Историкът каза, че кралицата не е взела предвид този факт и не е обсъдила предварително как съпругата на Хари вижда бъдещето си.

Кралицата подцени Меган, но все пак я харесва
Снмка: Инстаграм

Елизабет II сгреши ужасно, като реши, че съпругата на по-малкия й внук ще стане обикновен член на кралското семейство“, казва Лейси.

Ако кралицата беше взела предвид всичко това, тогава може би нямаше да се случи „Мегсит“ (напускането на принц Хари и съпругата му от кралските постове.).

Припомнете си, че на 1 април Меган и Хари напуснаха кралското семейство, запазвайки титлите херцог и херцогиня на Съсекс. Те също така заявиха, че са готови да бъдат финансово независими от бюджета на Великобритания. Месец по-рано двойката вече се е преместила в САЩ и се е установила във вилата на холивудския продуцент Тайлър Пери в Калифорния.

Освен това те решиха да започнат филмов бизнес. Дори успяха да основат собствена продуцентска компания. Поради пандемията обаче доходите спаднаха. Затова сега не им е лесно. Но в изключителни случаи двойката може да разчита на подкрепата на бащата на Хари. Принц Чарлз е готов да даде рамото и да ги помогне финансово.

Според Лейси, Маркъл, въпреки нейните особености, все пак е харесвана от кралицата. Елизабет II неведнъж казва, че актисата е добра партия за Хари, предават от wday.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар