Ивана в шок от феновете си: Виж какво й сервираха!

Ивана в шок от феновете си: Виж какво й сервираха!
5 (100%) 1 vote

Ивана потресена от това, което предположиха за нея почитатели!

Снимка от МОЛ с интригуващо послание развълнува почитателите на Ивана във Фейсбук. “Приятелите ти, ако са против мен, ще се изплашиш ли, ще искаш ли да спрем?“, написа изпълнителката и с това отприщи лавина от коментари.

Ивана

Ивана беше разбрана тотално неадекватно от фенове

Феновете разбраха по различен начин този пост и докато едни се притесниха, че Певицата на народа е замислила да се оттегли от сцената, то други заподозряха, че думите й са провокирани от нова любов или заявка за нова песен:

“Никога не спирай да пееш… Продължавай да докосваш сърцата на хората. Призванието ти е да пееш и веселиш тези, които разбират от хубави песни… Уникална си, Ивана. Бъди здрава и благословена!“

Близо 160 коментара, както и 2500 харесвания отбеляза публикацията на Ивана, а самата тя побърза да изясни ситуацията:

“Благодаря за всички хубави коментари, много мило. Само не разбрах за какво спиране на пеенето ми пишете, просто цитирах част от текста на последната ми любовна песен “Аз съм твоя”:

“Приятелите ти, ако са против мен, ще се изплашиш ли, ще искаш ли да спрем? Ще ме ревнуваш ли от миналото ми, ще ме намразиш ли за греховете ми?“, пише Ивана, цитирайки част от текста на Мариета Ангелова.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар