Кой се крие зад маската на Булката в „Маскираният певец 2“?

Кой се крие зад маската на Булката в „Маскираният певец 2“?
4 (80%) 1 vote
Невена Цонева е Булката в „Маскираният певец“

Под розовия рокерски костюм на Булката в „Маскираният певец“ се крие певицата Невена Цонева – разкрива в. „Уикенд“. Тя бе първият персонаж от маскения бал, който откри втория сезон на предаването. Булката показа стабилно сценично поведение и майсторско изпълнение на избраната от нея песен – отбелязва изданието.

Веднага заваляха предположения коя звезда се крие под ефектния розов костюм. Сред заподозрените от детективския панел в шоуто бяха Рут Колева, Деси Добрева, Мариана Попова, чалгаджийките Луна, Емануела и Галена и моделката Златка Райкова, както и Пламена от „Мюзик Айдъл“.

Първата улика, че Булката е спечелила войната с кантара, съвпада с крехката Невена. От една година тя не хапвала нищо, което има очи. Като дете била доста пухкава и едва когато решила да прави кариера на певица, Невена започнала да гладува. Преди години в „Мюзик Айдъл“ Цонева грабна голямата награда.

Още в първия лайф концерт за Булката бе обявено, че тя обича да носи бяло, а това е любимият цвят на 34-годишната Невена.

Невена или Пламена е под маската на Булката?

„Но на сватба ходи само с покана, така е от години“ – се казва по-нататък в уликата, което ни насочва към факта, че от 13 години певицата е задомена с барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венелин Венков. Въпреки че имат общ наследник, двамата така и не сключиха брак.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар