Никол Кидман изненада с разкрития за брака си с Том Круз: Живеехме в каравана! 

Гласувайте за статията

Никол Кидман изненада с признания относно брака си с Том Круз

Никол Кидман направи неочаквани признания. Бившата съпруга на актьора Том Круз, призна, че най-щастливите им моменти от семейния живот, били по времето, когато живеели на каравана и то такава, която да делят с двете си деца.

Въпреки че двойката беше една от най-богатите в Америка и споделяха цели дворци, Том и Никол доста по-късно установили колко е трудно да останат заедно. И затова взели решение да се разделят.

В откровено интервю за New York Times Никол разкри, че е била най-влюбена и щастлива в брака си с Том по време на снимките на филма „Широко затворени очи“. Те водели толкова забавен живот, че дори се впускали на картинг след безкраен снимачен ден, който продължавал понякога до 3 сутринта.

„Бяхме невероятно щастливи. След снимките ходехме на картинг, наемахме място и се състезавахме до сутринта. Не знам какво друго да кажа, просто не мога да погледна назад и да направя дисекция на всичко. А може би просто не искам да помня“, каза още актрисата.

Снимките на „Широко затворени очи“ продължиха цели 2 години, през което време тя и Том живееха в актьорска каравана, директно на снимачната площадка. Но въпреки това те се наслаждаваха на всеки момент от времето, което прекарваха заедно. И дори режисьорът Стенли Кубрик ги посещаваше от време на време.

„Имахме 2 деца и живеехме в каравана на снимачната площадка. Понякога си правехме спагети, а Стенли често идваше да яде с нас. Работихме с най-великия режисьор, водехме простичък живот и се наслаждавахме на снимките“, спомня си Кидман.

Том Круз и Никол Кидман  сн. CNN

Том Круз и Никол Кидман сн. CNN

Актрисата се посветила на семейството си и работата още след сватбата с Том, когато била само на 23 години. Затова и толкова тежко преживява факта, че двамата се разделят. Краят на брака им обаче бе доста тежък. „След развода просто се наложи да се науча да живея отново“, казва още звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар