Светлана Гущерова се издига в очите на Гущерови

Гласувайте за статията

Очевидно Светлана Гущерова прави всичко възможно, за да се хареса на Гущерови

Светлана Гущерова се захвана с неочаквано начинание

Светлана Гущерова се захвана с неочаквано начинание

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова, която усилено се опитва да бъде встрани от светлините на прожекторите, се отдаде на съвсем неочаквано начинание. Очевидно, че тя прави всичко възможно, за да се хареса на Гущерови и да бъде достойна снаха за знатната фамилия, Новини.бг, позовавайки се на „Монитор“.

Съпругата на Християн Гущеров се е захванала да учи право. Самата тя загатна за новото си начинание с публикация в социалните мрежи.

„За едни почивка, за други не. Но е хубаво, когато човек се стреми към промяна!“, гласи постът на Гущерова. Към него тя е прибавила и снимка на Гражданския процесуален кодекс.

Скоро Светлана Гущерова стартира и собствен бизнес. Тя върти моден бранд за пижами. Изненадващо е, че за толкова кратък период от време тя се захваща и с друго начинание.

Ако слуховете за втора бременност се окажат истина, тя ще трябва да съчетава майчинството с лекциите. Но очевидно амбициозната Светлана е преценила, че може да се справи със задълженията си.

Преди време тя самата сподели, че съжалява за това, че не е послушала родителите си и не е залягала над учебниците. Младата майка допълни, че ще направи всичко възможно дъщеря й да не повтаря нейната грешка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар