Вдовицата на Шарлопов прибра тлъста сума от…

Гласувайте за статията

Таксата за поддръжка е доста солена

Вдовицата на хотелиера Стефан Шарлопов – Бояна Шарлопова, прибра тлъста сума.

Запознати издават, че тя е продала огромната им къща във Владая. Палатът на два етажа с няколко спални, огромен дувар и разкошна гледка към Витоша, е изтъргуван за повече от половин милион евро.

Шарлопов

Таксата за поддръжка е доста солена

Красивата блондинка се е разделила с имота, тъй като всичко в него е свързано с друг живот, който няма как да се върне. Тя дълго търсила купувач, но точно след пандемията се появил мастит бизнесмен, който харесал къщата и решил да я купи.

Сега вдовицата на Шарлопов живее с децата си в друго жилище. То е разположено в елитен столичен квартал. Лятото пък семейството прекарвало в къщата си в затворения комплекс Созополис.

Това е един от най-спокойните и поддържани комплекси по Южното Черноморие, където живеят постоянно и много бургазлии.
„Имам апартамент в центъра на Бургас, но предпочитам да живея тук. Охранява се, поддържа си, дори не си заключвам колата“, разказва един от постоянните обитатели.

Таксата за поддръжка обаче не е ниска, около 3 хиляди лева годишно. Живеещите настоявали пред вдовицата на Шарлопов да намали цените на непродадените жилища, за да намери по-бързо купувачи. По този начин ще се разпределят разходите на повече семейства.

От сайта на комплекса се вижда, че в момента се продават 15 апартамента, основно двустайни и тристайни. Те са напълно обзаведени, а цената е 1450 евро на кв.м., с ДДС. Някои от тях могат да се отдават и под наем през лятото, тъй като има интерес. Това обаче не среща особено одобрение от постоянните жители, които не иска да допускат случайни хора, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар