Мила Кунис и Аштън Къчър на крачка от развод!? (Карантината ли съсипа брака им?)

Гласувайте за статията

Още една от най-хармоничните двойки на Холивуд мисли за развод

Популярната холивудска двойка Мила Кунис и Аштън Къчър е пред развод, пишат световните медии. Според таблоида „Woman’s Day “ двамата вече не могат да издържат да бъдат заключени заедно у дома, заради пандемията от коронавирус.

Мила Кунис и Аштън Къчъе бяха влюбени и много щастливи
Снимка: Инстаграм

Изолацията се оказа пагубна за много семейства по света и проблемите не подминаха и знаменитостите. Карантината влоши особено много отношенията между Къчър и Мила, разкрива близък до тях източник.

За тях беше трудно да свикнат с новите условия и затвореността вкъщи с двете си деца, син Димитри и дъщеря Уайът. Постоянно се караха за всичко. Пари, миене на чинии, как да се отнасят с децата. „И преди са имали недоразумения, но по време на карантината разбраха, че не са един за друг“, разкри източникът.

Напоследък семейството не изглежда щастливо

Разводът е най-вероятният резултат. Това не е временна караница. Те наистина мислят, че нямат нищо повече общо помежду си. Двамата няма за какво да говорят, постоянно се карат. „Въпросът е само кога ще има развод и при кого ще останат децата“, заключава информаторът на таблоида.

Конфликтите в звездното семейство обаче не са от сега. Говори се, че са започнали още преди пандемията. Масло в огъня наляха мемоарите на Деми Мур. Които се появиха на пазара миналата есен и в тях актрисата изкара бившия си злодей.

Къчър не коментира обвиненията на Деми и не влезе в схватка с нея. Само, че разкритията на Мур сериозно навредиха на репутацията му. А Мила е принудена да търпи всичко и това доведе до крах на брака им, предават от 7days.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар