Лъсна пикантна тайна от миналото на Преслава

Гласувайте за статията

Пикантна тайна от миналото на Преслава видя бял свят

На бял свят излезе тайна от миналото на Преслава. Стана ясно защо е приключила връзка с един от бившите й. Към днешна дата той е обвързан с бившата гимнастичка Михаела Маевска.

„България Днес“ научи, че тя е половинката на варненският милионер  Христо Попов. Преди време Преси имаше връзка с богатия наследник. Той е сред най-желаните ергени в морската столица.

Интересното е, че Анелия стои в основата на запознанството на Попов и Преслава. Връзката им не продължи дълго. Те се залюбиха през 2015 година, малко след раздялата на певицата с Малката Бирма.

Тогава в медиите дори се появиха снимки, на които двамата влюбени си разменят страстни целувки по време на участие на пайнерката.

Но въпреки страстта между тях, връзката им не продължи дълго.

Според слуховете Попов зарязал певицата, след като я хванал да си пише съобщения с бившия.

От няколко месеца Маевска има връзка с варненеца. Двамата дебютираха като двойка на рождения ден на Михаела.

Интересното е, че това е първият мъж в живота й, който не е спортист.  Михаела има един неуспешен брак зад гърба. Тя е бившата съпруга на самбиста Борис Величков.

След раздялата им тя започна връзка с лекоатлета Георги Георгиев – Джопето. След това тя залюби с национална по джудо Божидар Темелков, но с него се разделиха се в края на миналата година, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар