Жени Калканджиева полудя от среднощно чукане! (скандалът ескалира)

Жени Калканджиева и съседите й отново във война
0

Жени Калканджиева отново на нож с комшиите!

Междусъседката война в кооперацията на Жени Калканджиева се вихри с нова сила. Модната шефка публикува в Инстаграм видео, което е заснело как комшиите в блока в баровския квартал „Бояна“ умишлено чукат като с чук и вдигат шум през нощта. Който се чува в стаята на сина й Жорко, пише столичен вестник.

Жени Калканджиева
Жени Калканджиева и съседите й отново във война

„Това е от злоба и бяс“ казва във видеото Калканджиева, която в рамките на няколко секунди снима, камерата е насочена към тавана откъдето идват звуците.

„Хайде да им пуснем музика, мамо, моля те“, казвай синът ти й. Жорко дори предлага на майка си да извикат полиция тя обаче отказа с думите: „Как ще викам за такава глупост, тя е луда“.

Часове след това Жени изтри видеото с мотива, че адвокатът й я посъветвал така, но обясни, че изпраща клиповете на полицията, а жалбите между не и съседите й не спират. „Явно така ще си живеем“, философства Жени.

Битката между Жени и двете съседни – майка и дъщеря не е от вчера. Тя се вихри вече шести месец. Скандалите станаха публични след скандален репортаж през май месец тази година.

Версиите за скандала са различни – според двете жени, Жени Калканджиева и човекът, предизвикал разпрата. Другата версия на самата Евгения е, че двете жени я тормозят.

Опитали са да й направят магия, сложили някакви листчета пред вратата. Както става ясно няколко месеца по-късно разправията между нея и съседите не стихват.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.