5 бона се изръсиха Златка Райкова и Благой Георгиев за кръщенето на сина си!

Гласувайте за статията

Златка Райкова и Благой Георгиев пръснаха 5 бона за кръщенето!

Плеймейтката Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев кръстиха сина си. Специалното събитие съвпадна с първия рожден ден на Благой младши.

Благой Георгиев

Златка Райкова и Благой Георгиев с пищно кръщене за сина си

След църковната церемония в храма Златка и Джизъса поканиха 30 гости на пищно тържество, за което пръснаха поне пет бона. Само за приказната бяла украса със златни балони семейство даде 500 лв.

Златка и Благо подарили на всичките си гости и специални меденки с буквата на детето и ангелче със златна панделка, като всичко това им излязло около 400-500 лв.

За изненада на присъстващите триетажната празнична торта не била истинска, а от картон. Златка държала на хартиена, за да може да бъде част от ангелските декорации и всички гости да се снимат с нея.

Отделно гостите хапнали като десерт торта с крем шампанско и горски плодове, отново изработена ръчно в една от най-скъпите парници. Тя излязла към 300 лв. Отделно богатата почерпка със засукани ястия и марков алкохол в елитно заведение струва три бона.

Пищното тържество продължило до късните часове на деня, а малкият бил отрупан със скъпи играчки и маркови дрехи, пише столичен вестник. Златка и благо не пропуснаха да се похвалят с поредица от видеоклипове и снимки на които за първи път показват и лицето на момчето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар