Горещи новини за Калин Врачански

Гласувайте за статията

До няколко месеца истината ще излезе наяве

Оказва се, че секссимволът на родното кино и театър Калин Врачански, се подготвя за бащинство.

От 2 години екранният Борис от новия сериал „Братя“ по Нова телевизия, е лудо влюбен в красивата и по-млада от него художничка Александра Стоянова. Преди няколко месеца синеокият артист сподели в свое интервю, че идеята за общ наследник никак не им е чужда. Изглежда, че плановете им бързо са се превърнали в реалност.

Калин Врачански

До няколко месеца истината ще излезе наяве

През последните седмици любимата на Калин Врачански отсъства от социалните мрежи и вече не споделя снимки от живота си. Според запознати суеверната художничка криела упорито новината, че е бременна. Тя не желаела никой да научава за предстоящото щастие.

Въпреки че връзката им с Калин е обществено достояние отдавна, двамата продължават да не се афишират в социалните мрежи и нямат нито един кадър заедно. 39-годишният актьор, който през годините си напати покрай авантюрите си с известни жени, предпочитал с настоящата му любима да бъдат по-обрани.

Половинката му не търси известност покрай неговото име

Самата Алекс не търсела известност покрай името му, а разчитала на собствения си талант, за да се издържа. Освен художник, тя е собственик и на малко ателие за рисуване в София. Там всеки срещу определена такса може да изработи своя картина под нейното ръководство и с материали, предоставени от нея.

Покрай карантината обаче бизнесът на половинката на Калин Врачански замрял. Поради тази причина тя била принудена да събира дарения от редовните си клиенти. Само така успявала да покрива сметките, които не спирали да вървят. В продължение на месеци Калин също нямал никакви доходи и двамата трудно успявали да свържат двата края. Дори в тежките моменти обаче били като семейство, макар все още да нямат брак.

Звездата от „Братя“ отрече слуховете, че е предложил брак на Алекс. Той категорично заяви, че сватба няма да има, защото не вярвал в брака. За децата бил на друго мнение и със сигурност искал повече от един наследник. Припомняме, че самият той има брат и сестра.

Преди да бъде омагьосан от хубавицата Алекс, Калин имаше дългогодишна връзка с колежката си Силвия Петкова. С нея се разделиха в добри отношения и са приятели до ден днешен. Петкова дори настоявала някой ден да бъде кръстница на децата на бившия си любим, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар