Мегз се изложи за пореден пътСпипаха Мегз в голяма изцепка

Известната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз за пореден път лъсна в издънка. Катаджии я спипаха да изпреварва неправилно с тузарското си „Порше”. Нарушението е направено в участъка на  автокъщите край Дупница, сигнализират очевидци до struma.bg. Но по-интересно е това, което се е случило при последвалата проверка. Оказало, че дизайнерката не носи със себе си документите на автомобила. Справка на Пътна полицията установи, че Каканашева има доста неплатени глоби. Те са във връзка с различни пътни нарушения.

 Дизайнерката се опитала да включи в действие чара си. Но опитите й да омилостиви катаджиите се оказали безуспешни. Униформените били непреклонни и се задълбочили още повече в проверката. В резултат Мегз се сдобила с още един акт. След това тя продължила пътя си в посока Дупница. В неделя тя сподели в мрежата, че била две нощи сама в Рила. Тя прекарала уикенда в уединение до Седемте рилски езера, където медитирала, пише Марица.бг. Дизайнерката сподели, че е дала обет, според който в продължение на 15 дни ще се отдаде на мълчание и няма да разговаря с никого.
Преди дни тя влезе в задочен спор с Глория. Двете дами си размениха остри реплики в мрежата, след което изпълнителка изтри поста си.