Натали Трифонова стана за смях

Натали Трифонова стана за смях
5 (100%) 1 vote

Натали Трифонова се изложи

Появиха се снимки от тайния рожден ден на синоптичката на bTV Натали Трифонова. От тях стана ясно, че красавицата е отпразнувала личния си празник сред шумна компания. Партито се е състояло в столичен клуб.

Впечатление прави, че чаровната блондинка е започнала да се държи като истинска звезда. Но най-интересното в случая е кой поздрави водещата и цяла вечер й пя на ушенце.

От видеото в мрежата стана ясно, че Натали Трифонова е почитател на българската музика. За доброто настроение на гостите й се погрижиха известни музиканти.

Блондинката не обърна никакво внимание на гостите си. През цялото време тя демонстрираше колко голяма звезда и единственото, което я интересуваше, бе да не изпусне чашата с вино от ръцете си.

За нея празникът беше двоен, тъй като тя съчета рождения си ден със старта на предаването. Натали Трифонова успя да сбъдне детската си мечта и вече се изявява като тв водеща.

Облеклото на красавицата предизвика гнева на последователите й. В социалните мрежи заваля от подигравки, насочени към нея.

„Празнува като типична кифла, така се й облякла. Имам друго усещане за начина, по който трябва да изглеждат и да се държат лицата от екрана. Все пак не е чалга певица, нали“, пишат възмутени потребители на мрежата.

Заради новото си работно място Натали ще трябва да отложи плановете си за бебе. Наскоро тя заяви, че вече е готова да стане майка, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар