Страшните предсказания на Ванга започват да се сбъдват!

Гласувайте за статията

Ето какво ще застигне Тръмп според пророчествата й

Страшните предсказания на петричката пророчица Ванга, започват да се сбъдват.

Баба Ванга, известна още като „Нострадамусът на Балканите“, е предсказала, че американският президент ще страда от „мистериозно заболяване“ през 2020 г. Това съобщава британският в. „Мирър“.

Ванга

Ето какво ще застигне Тръмп според пророчествата й

Не се уточнява обаче пред кого е направено устното предсказание. Изданието твърди, че сляпата мистична гадателка Баба Ванга от България е предсказала съдбата на американския президент Доналд Тръмп. Според предсказанието този, който заема поста през 2020 г., ще страда от „мистериозно заболяване“, което ще го остави глух и с мозъчен тумор.

Медията свързва думите на Ванга с положителната проба за коронавирус от 2 октомври на Доналд Тръмп и съпругата му Мелания.
„Мирър“ уверява, че някои от другите й прогнози са за Брекзит, атентатите на 11 септември 2001 г. и цунамито в Тайланд. Изданието твърди, че баба Ванга прави предсказания чак до смъртта си през 1996 г. Британският ежедневник обстойно запознава читателите си с българката баба Ванга.

Ще се окаже ли права и този път?

Израснала във ферма в Македония, тя е била ослепена от прашна буря. Това, твърдят последователи, й е дало „второ зрение”, което й е позволило да предсказва бъдещи събития, някои от които са невероятно точни. В прогноза от 1989 г. тя казва: „Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманени птици. Вълци ще вият зад храста, а невинна кръв ще блика.“

Това беше разтълкувано като ужасяващата терористична атака срещу кулите близнаци на Световния търговски център, които бяха ударени от два самолета на 11 септември 2001 г.

Баба Ванга никога не е записвала на хартия своите собствени прогнози и е била приемана толкова сериозно, че българското правителство се е допитвало до нея, добавя „Мирър“. Не всичко, което тя е предсказала, обаче е вярно – например ядрената война през годините от 2010 до 2014 г. не се е осъществила.

Институтите по сугестология и парапсихология в София и Петрич също са изучавали очевидните ментални способности на Ванга. Сред някои от нейните бъдещи пророчества са промяна на орбитата на Земята през 2023 г. и откриването на работещ метод за пътуване във времето през 2304 г.

Нейните предсказания стигат до далечната 5079 година, в която според нея ще настъпи края на Вселената, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар