Марая Кери накара почитателите й да настръхнат с това признание

Гласувайте за статията

И през ум не ви е минавала страшната истина за живота й

Американската певица Марая Кери направи признание, с което накара почитателите й да настръхнат.

Тя е признала, че никога не е имала интимни отношения с бившия си годеник – милиардерът бизнесмен Джеймс Пакър.

Марая Кери

И през ум не ви е минавала страшната истина за живота й

Своите откровения Марая Кери е споделила в интервю за „The Guardian“. Журналисти са попитали певицата защо тя не споменава Пакър в неотдавна издадената си автобиография „The Meaning of Mariah Carey“ („Значението на Марая Кери“).

Певицата говори в книгата си за домашното насилие, своите успехи и неуспехи, провали и мечти. Място в изданието са намерили и коментари за връзката с първия й съпруг – продуцентът Томи Мотола, и вторият й съпруг – водещият Ник Кенън. Припомняме, че двамата с Кенън имат две деца.

Знаменитата певица обаче не споменава Пакър в мемоарите си, с когото се е срещала от юни 2015 г. Информация за годежа на влюбените се появи в медиите през януари 2016 г., но през октомври същата година двойката се раздели.

„Честно казано, ние нямахме физическа близост“, казала е Марая Кери. Според съобщенията в медиите, тя и Пакър щяха да отпразнуват сватба на Карибите. Внезапно обаче милиардерът отмени церемонията.

Марая Кери дори го заплаши със съдебен иск и поиска обезщетение в размер на 50 милиона долара. Причината за този иск бе фактът, че тя похарчи огромни суми за организиране на тържеството, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар