Диона призна: Да, майка ми е циганка! (още подробности)

Диона призна: Да, майка ми е циганка! (още подробности)
4.67 (93.33%) 3 votes

Диона за първи път призна циганския си произход!

„Да, майка ми, да”. Така отговори Диона на въпроса дали е от ромски произход в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. Рапърката, която вече е фолк изпълнител на „Пайнер”, участва в рубриката, в която известни личности коментират клюки за себе си.

Диона

Диона призна произхода си

За първи път публично Валентин Кулагин разкри произхода на певицата във „Вип Брадър“. Едва сега обаче Диона потвърди, че е от ромски произход, което се коментира още от есента на 2018 г., когато бе участник в риалитито за звезди.

Тя обаче отрече гаджето й да я е зарязало, заради това. Тогава се говореше, че Диона има връзка с ИТ- специалист. В момента тя върти любов с модела Жоро Петков, с когото са заедно от повече от година.

„Нали знаеш има една поговорка: „Ти, ако не си бил с циганка, не си бил, девствен си още”. По-горещи сме. Как?!”, коментира Диона.

Рапърката се засмя на клюката, че гаджето й я е зарязало, заради ромския й произход. „Глупости!”, възкликна тя и допълни: „Гаджето ми откакто разбра за това се влюби в мен още повече”.

Десислава Сашова, както е истинското й име, е родена в Бяла Слатина, откъдето е майка й. Израства в Койнаре, малко градче близо до Плевен. По-късно се мести във Велико Търново, където завършва политология.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Диона призна: Да, майка ми е циганка! (още подробности)”

  1. Eлена

    окт. 06. 2020

    Е,как да бъдеш с нещо смрадливо и кирливо?!Всеки ден работя с такива от „Факултета“,та си ми ясна колко ГОРЕЩО ГНУСЛИВО си!

Добавете коментар