Елизабет II заповяда на Чарлз да се разведе с Камила (Подробности за дворцовата драма)

Елизабет II заповяда на Чарлз да се разведе с Камила (Подробности за дворцовата драма)
3.5 (70%) 4 votes

Кралицата иска да потуши семейните скандали преди да умре

Кралица Елизабет II е наредила на принц Чарлз да се разведе с Камила. Твърди се, че това се е случило няколко дни преди 15-тата годишнина от сватбата им. Новината, че кралицата не е доволна, че Чарлз е женен за Камила, беше споделена от Globe и още няколко британски медии.

Елизабет II се надява, че след като склопи очи в краското семейство няма да има скандали

Кралицата е загубила търпение в края на дните си. Тя никога не е обичала Камила, точно като Даяна. Така че сега тя иска Чарлз да я напусне на всяка цена. „Елизабет се надява да се отърве от всички семейни скандали, преди да умре, а връзката на сина й с Камила, която е от времето докато беше женен за Даяна, беше и остава противоречива“, каза източник от кралския двор.

Същият източник добави, че херцогинята на Корнуол „няма да се предаде без бой“ и няма да позволи на Чарлз да попадне под ръководството на майка си.

В случай на развод, тя ще поиска 180 милиона обезщетение. „Камила заплаши още, че в този случай ще поиска всички подробности за развода да бъдат достъпни за обществеността, а това е нещо, което короната иска да избегне на всяка цена“, добави източникът, предават от mexpress.mk като цитират Reporter.mk .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар