Фенове скочиха срещу Владо Пенев!

Актьорът Владо Пенев разочарова всички с изявите си в „Маскираният певец“ и предизвика яростни коментари сред зрителите, които скочиха срещу звездата от народния театър. [caption id="attachment_644031" align="aligncenter" width="300"]Владо Пенев Владо Пенев си спечели попръжните на зрителите[/caption]

„Владо Пенев няма място като панелист“, категорични са феновете на загадъчното шоу. Според тях актьорът само се излага с безумните си твърдения и така разваля репутацията на предаването, а и своята репутация, която изгражда от години.

Пенев още в първия епизод започна да се вайка, че е вече стар и не знае как ще се справи със задачата си. Опасенията му се потвърдиха много скоро, в момента, в който втрещи с твърдението си, че зад маската на булката се крие Лили Иванова. Това твърдение е пълен абсурд, тъй като примата на българската естрада е известна с трудния си характер и никога не би приела да участва в подобен формат. Тя не без основание се смята за богоизбрана и не би се омешала с простосмъртни артисти. „Владо, не си се излекувал от коронавируса май“, жегнаха го водещите на предаването Зуека и Геро. След като усети бисера, който изръси, актьорът започна все повече да се съмнява в себе си. За няколко участници Пенев чистосърдечно призна, че няма идея кой стои зад маските. Когато се престраши да назове някое име, то няма общо с маскираните на сцената. Най-често Пенев посочва имената на свои колеги от театъра. „С нищо не ми помогнаха жокерите. Може ли да не давам предположения“, запита в поредния лайф Пенев, с което преля чашата, пише вестник „Минаха години“. „Защо е там? За да мълчи ли? Получава хонорар и не прави нищо. Щом е в панела, се предполага, че трябва да мисли над уликите и да познава поведението на повечето звезди“, изказаха се зрители по адрес на Пенев. От цялата история най-притеснен изглежда е продуцентът Магърдич Халваджиян, който вече усеща, че с избора на белобрадия актьор си е вкарал автогол.

Работата е там, че всичко е в главата на един човек. Годините нямат значение, когато си уверен в себе си. Явно е, че Владо не е престарял, но е подвластен на самовнушения. Още миналата година всички се зачудиха, когато атрактивният иначе и много талантлив актьор си пусна библейска брада.

Някои предположиха, че е заради изявите му в тв сериала „Откраднат живот“, където се превъплъти в образа на шеф на болница. Там обаче спокойно можеше да мине с повечко грим и с изкуствена брада. Същото важи и за ролята му в „апокрифния“ за журналисти и театрални критици спектакъл на сцената на Народния театър „Бащата“. За беда преди няколко месеца Пенев беше повален от коронавирус, с който се бори 26 дни. След излекуването си, изнемощял и уплашен, той се появи в сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“ и заяви, че знае кога се е заразил, но не пожела да уточни мястото, за да не уплаши хората.

Заразяването му обаче станало, когато бил с мръсни ръце, защото нямал възможност да си ги измие.

Обществена тайна е, че напоследък Владо не се разделя с близката си приятелка от младостта Мартина Вачкова и дори запознати твърдят, че двамата живеят под един покрив. За всеобщо учудване Марта, която е в ролята на сестра Жекова в „Откраднат живот“ не прихванала вируса и е в цветущо здраве.