Скандал! Георги Христов към Михаела Филева: Некадърница! (виж тук)

Гласувайте за статията

Георги Христов обиди жестоко Михаела Филева!

Поп звездата Георги Христов си намери нова жертва в интернет, този път в лицето на известната изпълнителка Михаела Филева, пише вестник „Телеграф“.

Георги Христов

Георги Христов с жестоки обиди към Михаела Филева

В официалния си профил в социалната платформа Фейсбук той сподели хапливи коментари за певицата и творчеството й, след което ги изтри. Любопитни очи обаче уловиха нападките, акцентиращи на груби обиди.

„Михаела Филева е изключително нечувствително, безинтересно и безсмислено творение на некадърници“, пише Георги Христов.

Не е ясен поводът за откровението му в уебпространството, но вероятно то се базира на последните изяви на младата изпълнителка, която има удоволствието да пее на концерта „Музика под звездите“ в Античния театър, партнирайки си с Максим Ешкенази.

Интересен се оказва фактът, че публикацията на Георги е заличена малко след самото й качване в уебпространството. Обикновено статусите на 56-годишния Христов се превръщат в повод за ожесточени дискусии между последователите, които има.

Да изтрие свои думи също не се случва за първи път. Михаела е една от многото попадали под критиките на певеца. „Любимка“ в това отношение на Георги остава бившата жена на популярния хуморист имитатор Венци Мартинов – певицата Катя Близнакова.

Двамата неведнъж са си разменяли лоши думи, част от които граничещи с явна вулгарност. „Георги Христов! Жалко, всичко има лимит, дотук!“ – гласеше едно от последните изказвания на Близнакова след поредната порция обиди от страна на изпълнителя на „Защото бях наблизо“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар