Седмичен хороскоп за 5-11 октомври, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Везни

През тази седмица най-важното е да бъдете внимателни към чувствата на околните. Постарайте се никого да не закачате, да не обидите, изключете критиката. Задавайте повече въпроси. Достигайте до същината, но така, че другите да чувстват вашия интерес и доброжелателно отношение. Ако ви е трудно, по-добре се уединете и се заемете с работа самостоятелно. Ако сте се преуморили, отделете си време за релаксиращи процедури, разходки, занимания, които предизвикват позитивни емоции. Почивката ще ви помогне да подредите мислите си, да уточните приоритетите и да обновите интереса си към работата. Действайте без излишни емоции и откровеност.

Скорпион

Грижите и интересите на през тази седмица ще ви накарат да се намирате на няколко места наведнъж. Още през първия работен ден няма да ви оставят на спокойствие, ще се окажете необходими на много хора. Ако във вторник ви предстои да помогнете на някого, не разчитайте на благодарност – сега в голяма степен всички са заети с лични въпроси. Обкръжението ви може да демонстрира креативен подход и това е добър момент да намерите нови общи теми и цели. Петък е благоприятен за работа с информация, кореспонденция, свободно време – за общуване по интереси, пътувания, срещи. Отделете внимание и на здравето си. Прекарайте почивните дни на чист въздух и сред зеленина.

Стрелец

През тази седмица най-добре е да не планирате мероприятия, от които чакате конкретни резултати. Не се ограничавайте в общуването, контактите са перспективни, само не губете време за празни приказки. През целия период е добре да се събирате с хора, да се съветвате и обсъждате различни теми. Това може да ви донесе непосредствена практическа полза. Старайте се да задържите усещането за ред там, където са съсредоточени основните ви интереси. Добър разговор или книга вечерта ще ви помогне да се разсеете и да се разтоварите през почивните дни.

Козирог

През тази седмица се постарайте да действате активно, ако искате да постигнете нещо реално, и включете околните, ако ви е нужна помощ. Сряда е благоприятен ден за разговори, преговори, където е необходимо да се изработи общ план за действия. В петък променете това, което е престанало да ви устройва – графика на работа, детайлите от интериора или в офиса, стилът на отношенията с партньори. Много неща, които ви се случват, ще се направляват от скрити сили и чак след време ще можете да ги разберете. Почивните дни прекарайте в спокойна обстановка и не правете компромиси относно хората, с които да прекарате тези часове.

Водолей

През тази седмица ще направите първите крачки към голяма промяна в живота ви. Бъдете горди със себе си, но и не сваляйте летвата. За да има добри резултати, ще трябва да поддържате постоянно ниво на дисциплина. Важното е да организирате времето си ефективно, за да може да почивате и да се забавлявате, освен да работите. В четвъртък ще получите отговор на важен въпрос. В петък събитие ще повдигне самочувствието ви. В събота и неделя не се насилвайте за нищо. Вслушайте се само във вашите собствени желания.

Риби

Тази седмица започва нов период за вас и близките ви. От вас сега ще се изисква максимална дисциплина и ред в делата ви, за да може да се справите с всичко, което ви предстои. Понеделник ще е най-натовареният ви ден. Бъдете готови за наситен ден. Не очаквайте всичко да бъде перфектно. Така сами ще си създадете трудности. В сряда ще може да си починете от натоварването и напрежението. Отделете време да гледате хубав филм или да почетете романтична книга. Четвъртък и петък няма да са особено забавни дни, но рутинните дейности ще вървят добре. В събота и неделя не оставайте в града, а излезте с приятели.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар