Седмичен хороскоп за 5-11 октомври, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен

Тази седмица ще имате шанса да се радвате на баланс между личното и професионалното в живота ви. Обстоятелствата ще се подредят така, че нито едното, нито другото ще ви уморява, а ще ви носи само радост и наслада. Във вторник може да видите възможност за професионално развитие. Проучете добре нещата преди да действате. В личен план сряда и четвъртък са добри дни за романтични приключения. Периодът е подходящ за отправяне на предложения за сключване на брак и вземането на решения за попълнение в семейството.

Телец

Седмицата ще ви зарадва с неочаквани приходи. Във вторник ще бъдете обхванати от желание да извършите непланирана дейност. Вдъхновението ви ще изненада дори вас самите. Вярвайте в себе си и ще постигнете завидни резултати. Освен това ще покажете на критиците ви на какво сте способни. В четвъртък и петък е добре да намалите служебното темпо и да обърнете повече внимание на личните ви дела. През почивните дни планирайте пътуване, което да ви зареди с нови емоции.

Близнаци

През тази седмица ще се опитате да избягате от статуквото. Не се бунтувайте прекалено, ако нямате визия и решение за действие. В противен случай рискувате да остане без нищо и с накърнен авторитет. В сряда потърсете съвет от ваш приятел. От него може да дойде предложение за нова работа. Дайте си сметка какво точно не ви устройства в сегашното положение, за да сте наясно какво точно търсите и как да го намерите. В същото време ще ви се струва, че не получавате подкрепа от близките си. Истината е, че чувствителността ви сега ще е прекалено изострена, а хората около вас не могат да четат мислите ви. Не си представяйте измислени врагове. Опитайте медитация или друг начин за успокоение.

Рак

Тази седмица ще преживеете много победи. Някои от тях ще имат дългосрочни благоприятни последици за професионалното ви развитие. В личен план може да се окаже, че положението е много по-розово, отколкото сте очаквали. Не предявявайте прекалени претенции към половинката ви и всичко ще бъде наред. Отнесете се към него или нея с такова разбиране, с каквото вие бихте искали да се отнасят към вас. В петък ще се струпат прекалено много задачи и ще трябва да прецените коя от тях да прехвърлите за друго време. През почивните дни не пропускайте възможността да се докоснете до красотата на природата.

Лъв

През тази седмица се опитайте да не пришпорвате събитията. Приемете нещата такива, каквито са. Нито украсявайте хубавите неща, нито очерняйте онези, които не ви харесват достатъчно. Това период, в който на изпит ще бъде подложена способността ви за обективност. В сряда и четвъртък ви предстоят важни преговори. С малко повече усилие те ще бъдат много успешни за вас.  се да не бързате с нещата и да ги приемате такива, каквито са, опитвайки се да не украсявате прекалено картината както с розови, така и с черни тонове. Основното нещо е да не се суетете и спокойно да решавате всички проблеми. В момента имате всички шансове за успех. Време е да помислите за попълване на семейството. През втората половина на седмицата е възможно да намерите истинска любов и голямо лично щастие. Петък ще ви зарадва със солидна печалба. Отпуснете се в провинцията през уикенда сред природата.

Дева

През тази седмица може да имате проблеми с вниманието и дисциплината. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и да довеждате докрай планираното. Във вторник най-добре да се заемете с нещо, което не изисква прекалено сериозен подход и което можете да оставите в случай на нужда. Сряда е добър ден за активни преговори и провеждане на срещи. В четвъртък и петък не бъдете прекалено взискателни към околните. Рискувате да спечелите неприятели. През почивните дни си поставете за цел да научите нещо ново.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар