Лейля от „Листопад” изневерила на мъжа си с баща му (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Гюлче Бахадър с провален брак заради свекъра си

Гюлче Бахадър, която познаваме като Лейля от „Листопад“ е една от най-известните турски актриси и въпреки че професионално всичко й върви, това не е така в любовния й живот.

Наскоро тя заяви в интервю, че в любовта няма късмет, а след това шокиращата информация за нейния любовен живот стигна до медиите.

През 2011 г. тя се омъжи за актьора Али Сунал, но брачната им идилия продължи по-кратко от очакваното. Двамата отлагаха сватбата няколко пъти и всички се чудеха защо го правят. Винаги е имало някакви оправдания като бизнес ангажиментите им, които осуетяват плановете им, но те успяха да се обвържата едва след обявяването на третата дата за сватбата. Тогава всички мислеха, че най-накрая са сигурни в решението си, но седем месеца след церемонията тя се оплака на приятели и каза, че обмисля развод.

Лейля от „Листопад“ с любовен живот като в сапунен сериал
Снимка: Инстаграм

Оженихме се по любов, но решихме да се разделим, защото се отдалечихме„, каза тогава актрисата, без да дава подробности за причините за развода, но няколко месеца по-късно истината излезе наяве.

Добре информирани източници твърдят, че бракът им е приключил, защото Али е хванал жена си в изневяра, не с кого да е, а с баща си Кемал Сунал. Чиято слава на плейбой се носела отдавна.

Според турските медии Али е бил на път, когато съпругата му се е забавлявала със свекъра си и се прибрал у дома два дни по-рано от предвиденото. Той не съобщил че се прибира по-рано, за да я изненда, но изненадан останал той. Видял колата на баща си на двора и когато влязъл в къщата ги спипал с Гюлче  голи да гледат телевизия, предават от skopje24.mk.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар