Това ли е краят на Лили Иванова?

Това ли е краят на Лили Иванова?
3.67 (73.33%) 3 votes

Очаква се тези дни да оповести окончателното си решение

Според мнозина Лили Иванова вероятно подготвя слизането си от сцената.

Eстрадната легенда преди дни изненадващо отмени концертите си, насрочени за идната 2021 г. Официално оповестената причина е паднемията от COVID-19. Според хора от най-близкото обкръжение на звездата, тя вероятно изобщо няма да реализира турнето си.

Лили Иванова

Очаква се тези дни да оповести окончателното си решение

„Лили сега е на 81 години, а тези спектакли са изключително тежки и натоварващи. Най-вероятно те изобщо няма да се състоят”, смятат от екипа на певицата. Те не крият, че също са останали озадачени от решението й.

Преди дни Лили Иванова оповести, че е решила да отложи турнето си през 2021 г. заради пандемията от COVID-19. 81-годишната звезда е стигнала до крайната мярка не заради страх от заразата, а заради противоепидемичните мерки, наложени от здравното министерство.

Както е известно, допълнителните мерки в борбата с коронавируса изискват зрителите на театралните представления и публиката в концертните зали да се настаняват през едно място. Лили Иванова не искала залите, пред които пее, да са полупразни, пише „Уикенд“.

От друга страна, като бивше медицинско лице, държала на мерките за безопасност и не искала да ги нарушава. Затова била готова да вземе крайното решение за музикалните си изяви и временно да ги преустанови. Певицата планирала да не стъпи в концертна зала преди декември догодина. Дали обаче след това ще има сили да изнася тежки концерти на живо и означава ли това, че тя подготвя оттеглянето си, питат се феновете й.

Всички са озадачени

Тази година звезда №1 на родната музика отложи турнето си, като прехвърли старта му за февруари 2021 г. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с втората част от тура. Сега обаче й се налагало да отложи и вече отложения тур, а това означавало отново да пренареди концертите си.

Екипът на Лили се опитвал да я убеди да размисли, тъй като трябвало да се организира процедура по връщане на вече закупените билети. Предложили й догодина да се организират концерти на открито в летните театри и подходящи за изява заведения. Очаква се тези дни естрадната прима да оповести окончателната си програма. По-вероятно е концерти изобщо да няма.

За да компенсира почитателите си с липса на изяви, освен издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили планирала да пусне и луксозен мултимедиен проект. Той включва албум с нейни стари снимки и спомени и разговори с различни журналисти. Част от тези архивни фотоси тя вече публикува в социалните медии, а за другата феновете й ще трябва да почакат, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар