Лекарят на Доналд Тръмп с извънредни новини за състоянието му

Гласувайте за статията

Той излезе сам от вертолета при кацането пред болницата

Лекарят на президента на САЩ Доналд Тръмп съобщи извънредни новини за състоянието му. Припомняме, че вчера американският държавен глава съобщи, че е заразен с COVID-19.

Днес той бе настанен за лечение във военната болница „Уолтър Рийд” в щата Мериленд.
От кадрите, показани по телевизията, се вижда как 74-годишинят Тръмп излиза от Белия дом, с маска, облечен в костюм. Доналд Тръмп няколко пъти маха с ръка за поздрав към журналистите. След това вдига палеца като израз, че е добре и се отправя към чакащия го вертолет.

Доналд Тръмп

Той излезе сам от вертолета при кацането пред болницата

Тръмп излезе сам от вертолета при кацането пред болницата. Преди това той разпространи видео, в което благодари за подкрепата и заявява: „Мисля, че съм добре, но ще трябва да се уверим”.

По-рано бе съобщено, че като предохранителна мярка президентът ще прекара няколко дни в болницата и от там ще работи. Президентският лекар Шон Конли каза, че държавният глава е лекуван с Ремдесивир.

„Радвам се да съобщя, че президентът се справя много добре. Не се нуждае от никакъв допълнителен кислород, но, след като се консултирахме със специалисти, решихме да започнем лечение с препарата Ремдесивир. Той завърши приема на първата доза и си почива”.

Според Конли, Мелания Тръмп „се чувства все така добре“

Доналд Тръмп чувства умора, но е в добро настроение, поясни Конли. Той добави, че първата дама – Мелания „се чувства все така добре”. При нея се наблюдава „слаба кашлица и главоболие”.
„При останалите членове на първото семейство всичко е наред, резултатите от тестовете им са отрицателни”, добави Конли.

Предизборният щаб на Тръмп обяви, че планираните предизборни мероприятие с негово участие или се отменят, или ще протекат във виртуален формат. Под въпрос е графикът за следващата седмица.
Междувременно председателят на Държавния съвет на КНДР Ким Чен Ун изпрати послание до Тръмп с пожелание за бързо оздравяване.

„Получих неочакваната новина, че вие и вашата съпруга имате положителни резултати от теста за коронавирус. Изпращам писмо, изразявайки съчувствие на вас и вашето семейство. От все сърце желая на вас и на вашата съпруга бързо и пълно оздравяване”.

Кандидат президентът на Демократическата партия Джо Байдън пък временно ще се въздържи от разпространението на видеа с критики към Тръмп, докато трае лечението. Байдън е взел това решение заради заразяването на президента и жена му Мелания с коронавирус, пише vesti.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар