Фънки тотално изби рибата (ФОТО)

Гласувайте за статията

Със сигурност ще ви е интересно

Музикантът и промоутър Димитър Ковачев, по-известен като Фънки, изби тотално рибата.

Фънки е като магнит за внимание, когато участва някъде. Причината за това се крие в атрактивното му поведение и достатъчно пиперлив език.

Фънки

Със сигурност ще ви е интересно

Музикантът, който редовно възмущава феновете на „Като две капки вода“, в което обикновено е неизменна част от журито, този път хвърли истинска бомба за себе си.
Димитър Ковачев, както е истинското му име, прави серия от лични признания пред Мария Игнатова. Това се случва в „Папараци – ново 20“. Зрителите ще станат свидетели на признанията му тази неделя.

Връщайки лентата назад Фънки ще признае любопитни подробности от детските си години. Той ще признае и факта, че е бил злобно дете. Не остава скрит и един от най-големите му страхове. Едни от малкото му забавни моменти като дете пък са били, когато с приятели са крадели краставици или светлоотразителите на колите. Истината е, че заради тези магарии, Фънки е изял и не малко бой.

Не по-малко забавни са и моментите на Фънки като музикален продуцент. По време на концерта си в „Арена Армеец“ в София, например, Шаде поискала специална бяла стая за своята болонка. Причината – кучето изпадало в стрес в друга среда. Фънки ще издаде как точно се е справил с причудливата ситуация, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар