Вижте в какъв лукс живее новата любима на Димитър Рачков (ФОТО)

Вижте в какъв лукс живее новата любима на Димитър Рачков (ФОТО)
4.5 (90%) 4 votes

Димитър Рачков е изключително щедър към новата си половинка

Любимата на Димитър Рачков цяло лято събира тен край басейна в палата му

Любимата на Димитър Рачков цяло лято събира тен край басейна в палата му

Димитър Рачков е известен със своята пестеливост. Но пред новата си половинка той не проявява това свое качество и е изключително щедър към нея. 21-годишната Анита Георгиева живее като истинска принцеса.

Въпреки че връзката й с комика датира от няколко месеца, тя вече е господарка на палата му в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж”.

Тузарската къща на Рачков се намира край езерото в Панчарево и построена по американски дизайн. Домът на комика е със застроена площ от 300 кв.м. Според запознати цената му е около 400 000 лв.

Малцината, които са имали честта да бъдат в дома на Рачков разказват, че той е същински палат. Къща е обзаведена по последен писък на модата. Тя разполага със собствен басейн, където цяло лято Анита събирала тен.

На разположение на обитателите на комплекса ползвали различни екстри – денонощна охрана, видеонаблюдение, озеленени площи и места за отдих. Таксата за месечна поддръжка на общите части и охрана е в размер на 406 лв.

Преди да се залюби с плеймейтката, комикът живееше в същия затворен комплекс и с Мария Игнатова. Но през по-голямата част от времето, което прекараха като двойка, те живееха в скромен 3-стаен апартамент.

В края на 2008 година Димитър Рачков купи от бившият мъж на Наталия Симеонова – бизнесменът и строителен предприемач Денис Ризов къщата си в Панчарево, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар