Петя Дикова се превърна в истинска атракция (ФОТО)

Петя Дикова се превърна в истинска атракция (ФОТО)
4.67 (93.33%) 3 votes

Аня Пенчева се просълзи, докато слушаше разказа на дъщеря си

Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя Дикова, се превърна в истинска атракция.

За никого не е тайна, че тя е в очакване на втората си рожба.

Петя Дикова

Аня Пенчева се просълзи, докато слушаше разказа на дъщеря си

Петя Дикова бе атракция при представянето на документалния филм „Направи го сега: Приказки за бъдещето“. Както е известно, тв водещата вече има един син – Александър, заради когото напусна предаването „Cool T“. Тя обаче така и не се завърна в студиото, тъй като бързо забременя с второто си дете.

Дикова се появи заедно с половинката си Илиян Любомиров и майка си Аня Пенчава на премиерата на филма. В него участват още Мария Илиева и Юлияна Дончева. Автор на документалния филм е самата Петя Дикова. Тя е част от четвъртото издание на кампанията на Движение за национална кауза (ДНК) „Направи го сега“. В лентата Мария, Петя и Юлияна споделят своите житейски истини за пътя до и след появата на децата им.

Аня Пенчева се просълзи, докато слушаше разказа на дъщеря си. Филмът представя гледните точки и професионалните прогнози и съвети на едни от най-добрите специалисти в областта както на акушерството и гинекологията, така и на демографията – доц. Мария Юнакова, проф. Иван Костов и доц. Бърдаров, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар