Марая Кери със скандална биография: Сестра ми ме дрогираше, опита да ме продаде като робиня!

Гласувайте за статията

Марая Кери със скандална биография, проговори за сестра си

Актрисата Марая Кери направи скандални признания. Звездата издаде биографията си, в която споделя шокиращи подробности от личния си живот. От трудностите като дете на смесен междурасов брак, през дрогата, двата си брака и разводите, Марая шокира с откровения.

Никой дори не е подозирал, че по-голямата сестра на актрисата я е ненавиждала. И дори се опитала да я продаде като бяла робиня.

„Когато бях на 12 години, сестра ми ме дрогираше с валиум. После ме упояваше с кокаин и нанасяше следи от изгаряния по тялото ми. Дори искаше да ме продаде на един сводник“, спомня си още Кери.

В книгата си Кери разкрива още, че е била жертва на семейно насилие още като дете. А бракът й с Томи Мотола също бил истински тормоз.

„Той контролираше всяка моя стъпка. Държеше ме далеч от семейството ми, от приятелите и от всичко. Постоянно държах опакован куфар под леглото си, защото бях сигурна, че някой ден ще се наложи да избягам от него. Не можех да се движа свободно в собствения си дом, а камо ли да говоря с някой, който той не познава“, разкрива още Марая.

Въпреки това певицата успява да му кръшне с бейзболния играч Дерек Джетър, който първо й става приятел, а по-късно и гадже. Именно докато е с него Марая осъзнава, колко контролиращ и обсебващ е съпругът й.

За втори път певицата се омъжва за комика Ник Кенън, от когото има близнаци на 9 години. Двамата обаче се разведоха още докато децата бяха малки, но останаха приятели. Певицата открито говори и за биполярното си разстройство, както и за нервния срив, който я вкарва в клиника. Преди това тя спи едва по два часа на седмица, и то на върха на славата си.

Марая Кери с потресаващи разкрития за живота си сн. Инстаграм

Марая Кери с потресаващи разкрития за живота си сн. Инстаграм

„Бях на едно наистина мрачно място. Едва не унищожих живота си“, казва още Марая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар