Бомба: Слави Трифонов плати 17 000 долара за…! (виж тук)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов даде луди пари, шашна всички!

Най-новите и революционни барабани отново кацнаха от САЩ в столичния квартал „Левски Г“. Слави Трифонов за пореден път обзаведе музикантите от „Ку-ку бенд“ с първокласни инструменти, се разбира от писанията нa Дългия в страницата на оркестъра.

Слави Трифонов

Слави Трифонов пръсна луди пари за барабани

Този път късметлията е Венко. Барабанистът получи от Дългия най-модерните барабани, правени по специална поръчка. Цената на ударния инструмент са колосалните 17 хил. американски долара.

Фирмата производител прави барабани за едни от най-популярните рок музиканти в света. Сред тях се откроява и името на Томи Лий, бившия съпруг на сексбомбата Памела Андерсън.

Слави Трифонов доплаща солидна сума, за да изпревари списък от 59 чакащи световноизвестни музиканти. Лидерът на политическа партия „Има такьв народ“ отказва да чака 6 месеца и държи Венко да бъде първият, получил първокласните инструменти.

Фабриката, която произвежда барабаните, се намира в Калифорния и притежава собствена кленова гора.

Според търговци в зависимост от желанията на клиента производителят предлага разнообразие от дървесен материал, който е с най-доброто качество в света, пише вестник „България Днес“.

Комплектът за Венко е избран в цвят натурален клен. Подобен тип барабани е смятан от специалисти за инструмент с оглушителен звук, подходящ за студийни и концертни изяви.

Учудващ е фактът, че това е пети пореден комплект за Венелин Венков. Съпругът на Невена Цонева се радва на първокласно отношения от шефа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар