Алена направи сензационно разкритие за Луиза Григорова и Весела Бабинова

Алена направи сензационно разкритие за Луиза Григорова и Весела Бабинова
5 (100%) 1 vote

Алена разкри каква е връзката между Весела Бабинова и Луиза Григорова

Алена разкри какво свърза Луиза и Весела

Алена разкри какво свърза Луиза и Весела

Двете дружки Луиза Григорова и Весела Бабинова станаха майки в един и същи ден, научи HotArena. Вероятно това не е обикновена случайност.

Астроложката Алена разкри на какво се дължи съвпадението. Според нея между Весела и Луиза има връзка от предишен живот.

„Луиза и Весела са свързани с обща карма от предишно прераждане, когато са били сестри“, категорична е Алена. Така тя обяснява близките им отношения в настоящия живот.

Астроложката уточнява, че кармичната връзка не е гаранция за безпроблемно бъдеще между тях двете. Алена разкрива и смисъла на срещата между Луиза и Весела в настоящия си живот.

Те са срещнали отново, за да изчистят и неутрализират нещо помежду им, тъй като в предходното им прераждане не им е стигнало време точно за това.

Луиза Григорова и нейният любим Мартин Макариев кръстиха сина си Бран. Той носи името на един от главните герои в „Игра на тронове“. Запознати разкриват, че дъщеричката на Весела и Владо се казва Йоана.

Алена прогнозира, че отношенията между децата може да се окаждат повече от приятелство. И двамата ще искат да изживеят голяма част от живота си извън България, особено след 35-годишна възраст.

Астроложката е категорична, че родителите им не бива да им пречат и да ги задържат тук. Това би довело до проявяването на незаложени житейски проблеми, споделя Алена, цитирана от „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар