Венета Райкова и Мира Добрева са напът да се хванат за косите

Гласувайте за статията

Венета не може място да си намери от гняв

Венета Райкова и Мира Добрева са напът да взривят същинска атомна бомба в средите на шоубизнеса.

Както вече стана ясно в основата на случващото се, са Мира Добрева и Венета Райкова. Техни фенове прогнозират лош завършек на всичко.

Мира Добрева

Венета не може място да си намери от гняв

Двете тв водещи са на нож и съвсем скоро ще въвлекат и почитателите си във войната. Горещата водеща е силно озлобена към колежката си, която се опитва под носа да й отмъкне работата.

Реакцията на Райкова идва от новината, че Добрева съвсем скоро ще издаде първата си книга. Жената на Жоро Торнев била изумена от успеха на Венета като писател и си казала, че може и тя да пробие на пазара, тъй като се имала за много по-интелигентна от колежката си. И зад гърба си имала повече прочетени книги, което щяло да й помогне в писането.

Макар да се различават по жанр и стил, Венета не може място да си намери от гняв. Мира Добрева е решила да избяга от клюкарския почерк на Венета Райкова и ще засегне съвсем различни теми.

„В свят, който продава изящни лица, изваяни тела, буйни коси и блестящи усмивки, написах книга за столетници. Не отвърнах очи от набраздените им лица – там прозрях всичко, което търся през годините: Неподправеност и дълбока, понякога уморена, но разтърсваща емоция. Споделям с Вас вълнението си от първия допир с книгата ми“, написа Мира Добрева в социалната мрежа, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар