Чудо невиждано: Мегз прави консерви в Раковски! (виж тук)

Чудо невиждано: Мегз прави консерви в Раковски! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мегз прави консерви в родния си Раковски!

Мегз запретна ръкави и показа за пореден път на последователите си, че за нея невъзможни неща няма. Виждали сме Каканашева като бизнесдама, като тв водещ, като дизайнер и като какво ли още не – но никога като добра домакиня.

Мегз

Мегз запретна ръкави над консервите

Миналата седмица Мегз публикува забавна обява, според която търси баба от село, която да и направи така любимия и доматен сок.

Обявата гласеше:

“ОБЯВА: Търся си баба от село, която да ми направи доматен сок от истински домати. Да са едро смляни и само с малко солчица. Това е наййййй- любиматаааа ми напитка на света. Сериозно. Искам да си купя от някоя супер позитивна баба. Внуците да ми пишат. Ако са хубавци още по-добре”.

Вчера амбициозното миньонче публикува продължението на историята. Тя качи снимки и видео, на които е в градината в дома си в Раковски с кучетата си, които преди 4 години осинови в Биг Брадър. Мегз е със спортни дрехи, без грим, вързана коса и сама прави доматен сок.

Под поста Миглена Каканашева написа:

“Резултатът от обявата ми за доматен сок: Внуци за помощ многоооо, баби от село няма. Затова запретнах ръкави и си направих сама сок. Когато много искаш нещо, но няма кой да ти го даде имаш 2 избора.

1. Да продължаваш да го искаш и да го нямаш и да се оплакваш и мрънкаш или 2. Да запретнеш ръкавите, да се научиш и да си го дадеш сам”

Публикациите й събраха 7 хиляди лайка и много похвали. Разбира се не липсваше и критика от страна на някои от последователите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар