Лео ди Каприо става баща за първи път (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Половинката на холивудската звезда е в началните месеци на бременността

Лео ди Каприо киото е американски филмов актьор и продуцент, чиято звезда не избледнява от няколко десетилетия, ще стане баща за първи път. Любимата му Камила Мороне сега е в първите месеци на бременността. Това съобщава изданието Уоманс дей.

Според източник, Ди Каприо и избраницата му наскоро са отказали почти всички покани за различни срещи и събития. Очевидно звездната двойка не иска непознати да обсъждат заобленото коремче на Камила.

Бременна ли е половинката на Лео ди Каприо?
Снимка: showbiz.clutch.ua

Той уточнява, че сега младата приятелка на знаменитостта „цялата блести“, а приятелите на Ди Каприо обожават „новия Лео“. „Той иска да стане баща, майка му ще го убие, ако скоро няма внуци“, смее се близкия до звездите човек.

Все още няма официални изявления от американския актьор. И това изобщо не е изненадващо, тъй като според запознати Лео и любимата му няма да говорят до последно за бременността и раждането на бебето, тъй като са свикнали да водят затворен начин на живот.

Да припомним, че за първи път за романа на 22-годишната Камила Мороне и 44-годишният Леонардо Ди Каприо започна да да говори  преди две години. Многократно папараците ги хващаха на улицата, по време на срещи, на частни партита, но звездната двойка отказваше да потвърди връзката или да направи официални съвместни изявления, предават от showbiz.clutch.ua.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар