Хороскоп за 1 октомври, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Везни

Обръщате повече внимание на артистичната страна на нещата, което днес ще се окаже голям бонус на работното място. Внимателно оглеждайте детайлите – те ще ви насочат към правилния подход за определената ситуация. Имате нужда от развлечение – излезте с приятели и се забавлявайте.

Скорпион

Все повече опознавате хората около вас, което ви помага да разбирате по-добре проблемите и тревогите им. Някой близък ще има нужда от помощта ви – дори да сте несигурни във възможностите си, не му отказвайте. Без да осъзнавате, ще решите ситуацията по-ефикасен начин.

Стрелец

Добре е днес да се фокусирате върху здравословното си състояние. Помислете дали има нещо, което ви тревожи и поговорете с близките си. Тяхното мнение ще ви послужи само за морална подкрепа. Най-добре е да се консултирате със специалист. Ще получите вълнуваща новина.

Козирог

Опитайте да погледнете на предизвикателствата, които срещнете днес от позитивна гледна точка. Те ще ви научат на нещо, за което досега не сте се замисляли. Ако не можете да се справите с тях сами, не се притеснявайте да помолите за помощ. Бъдете по-търпеливи.

Водолей

Очаква ви много напрегнат ден. Ще рискувате повече, за да постигнете някаква цел. Добре би било да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки. От това ще зависят бъдещите ви успехи. Погрижете се за здравето си и най-вече за спокойствието и почивката си.

Риби

Има много възможности, които може да приемете днес, но не си губете времето, като се опитвате да проучите всички. Пуснете се по течението и вижте къде ще ви отведе. Ще намерите нещо неочаквано, което ще ви изненада приятно. Предстои ви вълнуващо запознанство.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар