Хороскоп за 1 октомври, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Овен

Появява се ново модерно нещо, което всички около вас започват да правят. Не знаете дали трябва и вие да се включите, или да изчакате вълната да отмине. Добре е засега да се придържате към това, което знаете. Скоро ще дойде по-подходящо време за правене на експерименти.

Телец

Правите впечатление на много сериозен и ориентиран човек. Това е във ваш плюс, но е добре да покажете и по-забавната и небрежна страна на характера си. Ще се появи възможност да опознаете колегите си по-добре. Не се колебайте и се насладете на приятната им компания.

Близнаци

Все още има проблем или ситуация, за която не спирате да мислите. Това, което ви тревожи вече е в миналото, затова най-доброто, което можете да направите, е да продължите напред. Обмислете някои бъдещи планове. Отделете повече време за себе си и за почивка.

Рак

У дома ще усещате напрежение, но по-късно през деня ще се появят и конфликти. Не е добре да заемате страна, затова се опитайте да въведете ред и спокойствие. Ще намерите решение на проблема. Денят е подходящ за експерименти. Неочаквано съобщение ще подобри настроението ви.

Лъв

Добре е днес да избягвате конфликти и напрегнати ситуации. Последните ви дни са били натоварени, затова имате нужда от почивка. Ако възможно, тръгнете по-рано от работното място. Отделете колкото време искате за себе си. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отпуснете.

Дева

За известно време няма да постигнете особен успех, което ще се отрази на настроението ви. Нещо малко и неочаквано ще реши проблема ви, когато най-малко очаквате. Обърнете внимание на близките си. Някой ще сподели интересни новини и ще се нуждае от вашия съвет.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар