Наталия Гуркова се покри след помена на Джордже

Наталия Гуркова се покри след помена на Джордже
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова почете безмълвно паметта на съпруга си

Наталия Гуркова жали съпруга си безмълвно

Наталия Гуркова жали съпруга си безмълвно

Помен за втората година от смъртта на Джордже Михалевич организира неговата майка Мира. Наталия Гуркова и роднините му почетоха паметта му със специална церемония, научи HotArena.

Часове след това Мира Михалевич просълзи мрежата с поста си.

„Почивай в мир, мой прекрасен ангел, красивото ми мило сърце. Липсваш ми. Обичам те. Майка ти. Ето две години и тъгата за теб става все по-голяма. Липсва ми любовта ти, вниманието ти и добротата ти. Нека ангелите те пазят. Майка ти те обича“, написа почернената майка.

Майката на Наталия Гуркова – Стойна също изрази скръбта си.

Единствено вдовицата на бизнесмена предпочете да не дава публичност на скръбта си.

Майката на Джордже продължава да живее в Йоханесбург. Тя не само върти бизнеса му с диаманти, но и следи разследването за смъртта му.

„България Днес“ научи от журналисти от ЮАР, че много скоро ще има развитие по случая.

Криминалистите работят по версията, че търговията със скъпоценни камъни е използвана за прибиране на печалба от дрога от живеещите в ЮАР  представители на земунския клан. Това стана ясно от разследване сръбският „Куриер“.

През март бе съобщено, че са задържани вероятните убийци на Джордже Михалевич. Арестуваните са петима души. Полицията отказа да обяви самоличността им с мотив, че все още се събират веществени доказателства, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар