Николаос Цитиридис едва това лято разбрал, че е известен

Гласувайте за статията
Николаос Цитиридис се гласи за президент

Николаос Цитиридис е само на 26 години, а вече има издадена книга, песен с Мила Робърт, сред известните стендъп комедианти е, което е свързано с чести изяви пред публика, и е водещ на вечерното предаване по Би Ти Ви. Амбициите му не спира обаче дотук. Николаос, който е работил и като журналист 7 години, мечтае да стане продуцент – пише в. „Уикенд“.

Всъщност не кариеризмът е двигателят, защото Николаос винаги е следвал професионални пътища, които съвпадат с личните му интереси. Телевизията винаги го е влечала. Макар че преди да започне да води предаването по Би Ти Ви, той мислел, че едва ли ще се заеме с такава работа. Когато дошло предложението, променил мнението си. Само че не загърбил и другите си желания. Николаос продължава със стендъп комедията, но иска и да продуцира свое предаване.

Цитиридис е деен млад човек, но и много зает. А това означава, че рядко може да си позволи дълга ваканция. В Гърция, откъдето е баща му, не е ходил от 5-6 години. В Лозенец, където това лято прекарал няколко дни, разбрал, че е известен.
„Там говореха, гледаха, шушукаха, не пропускаха реакция, а това е крайно некомфортно. Особено на плажа. А аз въобще нямам лятното тяло, което искам да имам“ – признава шоуменът. Той вече работи по постигането на желаната визия и се стреми да спортува поне 3 пъти седмично.

Цитиридис прекарал няколко дни в Лозенец

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар