Румен Радев и съпругата му на кратка семейна почивка в… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Очевидно вече предпочитат комфорта и удобствата на хубавите хотели

На кратка семейна почивка се наслаждават президентът Румен Радев и съпругата му Десислава.

В първите дни на септември Румен Радев и половинката му били на тайна морска почивка. Този път те избрали да курортуват на Южното Черноморие – добре познат район и на двама им.

Румен Радев

Очевидно вече предпочитат комфорта и удобствата на хубавите хотели

Радев и Ген. Деси отседнали в Царево – любима тяхна дестинация, която са посещавали и в предишни лета. Стопаните на хотела, където пренощували, запазили дискретност и не издали за присъствието на ВИП гостите пред никого.

Румен Радев и съпругата му обаче били забелязани от туристи на плажа. Това се случило при все, че двамата направили всичко възможно, за да не се набиват на очи и да не се смесват с множеството. За да се порадват на спокойствие и уединение, те плажували на един от дивите и неохраняеми плажове в старата част на града – Василико. Там обичайно няма много народ, няма и платени чадъри и шезлонги, нито пък бар, откъдето човек може да си купи храна или питие.

Мястото е известно само на старите морски вълци в региона. И там обаче президентът и съпругата му се натъкнали на фенове. Те разбира се не спрели да ги изучават с поглед, докато президентската двойка се препичали по бански. За Радев се знае, че е отличен плувец и любител гмуркач. Въпросният плаж пък предлагал екстремни условия за подводни спортове заради скалите в морето.

Президентът и Деси изпращали слънцето на пясъка, а после поемали на вечерна разходка в центъра на Царево и по крайбрежната улица. Именно там някои от летовниците успели да се щракнат за спомен с Радев.

Преди да заеме поста на „Дондуков“ 2, държавният глава и жена му обикновено почивали на закътани места. Техен фаворит бил къмпинг „Делфин“ до Ахтопол. Очевидно палаткаджийството вече не им е по вкуса и предпочитат комфорта и удобствата на хубавите хотели, пише retro.bg.

Румен Радев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар