Дженифър Флавин и дъщерите й събраха погледите на плажа, очевидци не могат да познаят коя е майката

Съпругата на Силвестър Сталоун и трите му дъщери се наслаждават на пътуване до Мексико. 52-годишната Дженифър Флавин бе забелязана да се наслаждава разпуска на плажа  с неследничките си в петък. И четирите  жени са снимани по бански, докато плуват в океана. Бившият модел е твърдо решена да запази стройната си фигура през петдесетте. Цялото семейство Сталоун е известно, че се грижи изключително много за диетата си и че прекарва поне два часа на ден в упражнения, Дженифър обаче се е заела по-сериозно с тази задача и това може да се види от нейния младежки вид. И няма съмнение, че успява. [caption id="attachment_643569" align="aligncenter" width="439"]Съпругата на Силвестър Сталоун като сестра на дъщерите си (Вижте красавиците по бански) Коя е майката и коя дъщерята?
Снимки: press24.mk[/caption] Съпругата на Силвестър Сталоун като сестра на дъщерите си (Вижте красавиците по бански) - Снимка 2 Майката и наследниците й изглеждат абсолютно сензационно! Нещо повече, мнозина, очевидно очаровани от тяхната красота и младостта на майка им, в началото си мислеха, че и четирите красавици всъщност са сестри. Силвестър Сталоун е горд с жена си и порасналите си момичета. А скоро в интервю те разказаха за топлата връзка с баща си. [caption id="attachment_643567" align="aligncenter" width="439"]Съпругата на Силвестър Сталоун като сестра на дъщерите си (Вижте красавиците по бански) - Снимка 3 Жените на Силвестър Сталоун шашнаха с перфектни тела на плажа
Снимки: press24.mk[/caption] Съпругата на Силвестър Сталоун като сестра на дъщерите си (Вижте красавиците по бански) - Снимка 4 София и Сикстин разказаха за връзката им със Слай, известния актьор, който е изключително отговорен , когато става въпрос за дъщерите му, предават от press24.mk. - Татко всъщност ни дава най-добрия съвет за момчета и връзките ни! Ние сме много свързани и винаги можем да разчитаме на него. Ако едно момче иска да излезе с някоя от нас, трябва да е наясно с факта, че все едно излиза с цялото ни семейство. Първо трябва да получи благословия от нашите родители и едва след това може да влезе в дома ни. Въпреки че това може да звучи старомодно, семейството ни всъщност е много непринудено, отворено и забавно - откриха момичетата.