Мутри на Митьо Очите помляха от бой Кюфтето в затвора

Гласувайте за статията
Петър Биберов изпаднал в кома вследствие на побоя

Бургаският бандит Петър Биберов-Кюфтето, подсъдим за трафик на бежанци, търговия с дрога и рекетьорски изстъпления по морето, е бил жестоко пребит в болницата към Централния софийски затвор от мутри, пратени му от Димитър Желязков – Митьо Очите – пише в. „Уикенд“. Зверското меле се е състояло преди около месец, а веднага след побоя Кюфтето спешно е бил преместен в затвора в Бургас – отбелязва изданието, като се позовава на свой източник.

Преди дни Биберов даже излезе на свобода, след като съдът склони да го пусне под домашен арест. Гангстерът лежа в килия 11 месеца, но магистратите взеха решение да му сложат електронна гривна на ръката и да го пратят у дома му. Неофициално се мълви, че Пешо Кюфтето е пуснат под домашен арест заради множеството травми, нанесени му при побоя от силоваците на Митьо Очите в болницата към Софийския затвор.

Желязков вдигнал мерника на Кюфтето, тъй като той бил един от защитените свидетели срещу него. Митьо Очите е подсъдим като тартор на банда, търгувала с дрога, поръчвала палежи и налагала рекет над търговци и ресторантьори в Слънчев бряг и Бургас.
Според източник на изданието от ъндърграунда побоя над Пешо Кюфтето накарал бургаския гангстер да поиска отписването му като защитен свидетел срещу Митьо Очите и бандата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар