Как живее по-малката дъщеря на Путин днес? (Ще останете изненадани)

Гласувайте за статията

Екатерина Тихинова води скромен живот и избягва публичността

Малката дъщеря на Путин през последните години работи в изследователски център и посвещава цялото си време на открития в областта на микробиологията.

От детството двете сестри Маша и Катя се отличават с голямата си срамежливост и силен характер.

Гените дадоха своето, момичетата израснаха умни и способни ученички.

По това време беше обичайно да се крие позицията на родителите, така че никой в ​​класната стая и университета не знаеше, че  учи с дъщерята на президента.

Екатерина Тихонова прилича на известния си баща Владимир Путин
Снимка: Интернет

След напускането на училище Екатерина постъпва в Държавния университет в Санкт Петербург, където блестящо издържа приемните изпити.

По-късно Екатерина Владимировна получава второ образование в Московския държавен университет, където остава да работи във Факултета по математика.

От младостта си тя обичаше източните страни и започна да учи китайски език от рано.

Сега дъщерята на президента посещава страните от Изтока като част от представителите на Московския държавен университет, целта на посещенията й е да укрепи отношенията между страните.

В допълнение към научната дейност, Екатерина много обича спорта. От детството си момичето се занимава с акробатичен рокендрол, където вече е постигнала известен успех.

Любимото занимание на дъщерята на Птин е акробатичен рокендрол

В момента тя планира да открие център за развитието на този спорт в Хамовники.
Но с личния си живот Катрин не е късметлийка. През 2013 г. момичето се ожени за собственика на банка „Россия“, но семейният им живот не се получи.

Двойката се раздели след няколко години. Човек може само да гадае какво е причинило развода, тъй като истината е била старателно крита в продължение на много години, предават от news-fancy.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар