Скандал! Тв водещ бръкна в гащите на Азис (ФОТО)

Гласувайте за статията

Певецът за пореден път успя да скандализира обществото

Тв водещ скандализира ефира като бръкна в гащите на краля на фолка Азис.

Изпълнителят за пореден път успя да скандализира обществото с вулгарната си изцепка. Той накара Николаос Цитиридис да го хване за мъжкото му достойнство, за да се увери колко голям и твърд е след направена пластична операция.

Азис

Певецът за пореден път успя да скандализира обществото

Изпълнителят на „Напипай го“ накара водещия да направи точно това. Цитиридис се изпоти, но бе подтикнат и от д-р Николай Георгиев. Именно той е извършил скандалната операция за уголемяване на мъжкото достойнство на Азис.

Певецът се похвали в ефир, че е лягал цели 13 пъти под ножа.
„Д-р Николай Георгиев е мъжът, под когото съм лягал най-много. 13 пъти съм се подлагал на хирургични операции и затова изглеждам така“, скандализира той с откровението си.
„Съвсем скоро си отрязах ушите, бяха почнали да стават доста дълги при обичките. Устните, веждите, лицето, имам оформени гърди, бицепси… Паласки, корем няколко пъти сме махали и чистили. И стигаме до пе..са“, изрежда всичките си операции той.

„Не си никакъв водещ, ако не дойдеш да пипнеш“, каза Азис на Николаос. Тв водещият нямаше къде да бяга, освен да бръкне в гащите на своя гост. Той бе седнал на диванчето пред него в компанията на пластичния хирург д-р Николай Георгиев, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар