Лили Иванова поднесе горчиво разочарование на феновете си

Гласувайте за статията

Мнозина се надяват да размисли и да промени решението си

Лили Иванова поднесе горчиво разочарование на феновете си. Стана ясно, че певицата отлага турнето си през 2021 година.

Това издадоха близки до певицата пред „Телеграф“. Основната причина е пандемията с налагащите се мерки за сигурност и най-вече зрителите да са през място. Примата на примите не искала залите, пред които пее, да са полупразни. В същото време тя не желаела нейните изяви да са повод за нарушаване на мерките за безопасност.

Лили Иванова

Мнозина се надяват да размисли и да промени решението си

Лили Иванова смята, че трябва да бъде за пример и в това отношение, макар досега да не си е пуснала снимка с маска. Тази година певицата отложи турнето си, като старта му бе прехвърлен за февруари 2021-а.

Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а след това да продължи и с пространна втора част от тура. Сега обаче се налага да отложи и вече отложения тур. Ще се наложи и отново да пренареди концертите си. А и да бъде създадена процедура за връщане на парите и презаверка на билетите.

Екипът на Лили Иванова обаче я убедил да размисли още известно време дали все пак да не остави някои от изявите в по-големите зали. Тя пожелала да запази само няколко прояви през декември догодина. Като на първо място ставало въпрос за концерти в зала 1 на НДК и прояви в Пловдив. Освен това от екипа й сметнали, че може да има и концерти на открито в летни театри и удобни заведения.

Очаква се тези дни Лили Иванова да оповести окончателното си решение. Засега тя държала да няма нито един концерт преди декември 2021 г. Тази година освен издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, певицата смята да пусне и луксозен мултимедиен проект. Той включва албум със стари снимки и спомени, разговори с различни журналисти и др. Част от тези снимки примата вече публикува в социалните медии, а за другата феновете трябва да почакат, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар