Разкриха една от големите тайни за Мерием Узерли (Хюррем султан от “Великолепният век”)

Гласувайте за статията

Тя е в трескаво очакване на щастливото събитие

Една от най-красивите турски актриси, 37-годишната Мерием Узерли, реши да не крие повече бременността си.

Актрисата обяви официално за близкото раждане на втората си дъщеря:
“Петият месец от бременността… По волята на съдбата нов човек ще пристигне на този свят през януари… Ще имам момиче. Лара отдавна иска брат или сестра”, разкри звездата пред света.

Мерием Узерли

Тя е в трескаво очакване на щастливото събитие

Много от феновете й изказаха възхищение от красотата на актрисата. Те подчертаха, че бременността я е направила още по-женствена.
“Синеок ангел”, “Очарователна”, “Кралица”… бяха само малка част от коментарите.

На снимката Узерли е с пестелив грим, което показва, че не се страхува да покаже своята естествена хубост. Още в средата на юли турските журналисти предложиха възможна бременност на Узерли, тъй като актрисата публикува снимка в своя Instagram. На нея се виждаше леко заобленото й коремче. Под този пост феновете на звездата започнаха да я поздравяват, но Мерием тогава не потвърди предположенията им.

Името на бащата на очакваното от Мерием бебе, все още не е известно на обществеността. В едно от интервютата обаче актрисата призна, че нейният сегашен спътник в живота е американец, живеещ в Берлин. Според информационното издание “Сноб”, този факт разстроил много фенове на звездата. Причината е, че те очаквали да я видят омъжена за турчин.

Други последователи на Мерием заявиха, че важното е тя да е щастлива и пожелаха с половинката й да запазят любовта в сърцата си. Бащата на първата дъщеря на актрисата (шестгодишната Лара), е турският бизнесмен Джан Атеш. С него Узерли се раздели малко преди раждането на детето.

Мерием и Джан бяха сгодени, но така и не се ожениха

Мерием и Джан бяха сгодени, но така и не се ожениха. Актрисата имаше много напрегнати отношения с бившия си годеник: дълго време той не оказваше никаква материална подкрепа на общото им дете. Според съобщения в турските медии, наскоро бизнесменът обещал да започне финансово да участва в живота на момичето.

Джан Атеш призна, че дори е готов да й даде фамилията си, на което преди това не бе съгласен. Бизнесменът и Мерием се срещаха около две години. Той я заряза когато тя забременя от него и актрисата изпадна в тежка депресия. Според Узерли, Атеш упражнявал и психологически тормоз върху нея, упреквайки я за липсата на талант и наднормено тегло.

Сега стана ясно, че турската актриса активно развива свой бизнес. Наскоро Мерием Узерли се появи пред феновете на откриването на втория магазин за кафе “Nosh Nosh” в Берлин и показа фигура през петия месец от бременността си. Тя с радост позира пред фотографите, без да крие заобления си корем, съобщава новинарското издание “Geje”.

Известната актриса благодари на всички за вниманието към нейния бизнес. Тя отбеляза, че бременността и раждането на втора дъщеря няма да повлияят на работата й, тъй като ще успее да ги съчетае. Мерием призна, че отдавна е искала да се занимава с кетъринг и сега възнамерява да отвори свои кафенета по целия свят.

Веригата “Nosh Nosh” е предназначена за вегани, любители на деликатеси, здравословни сладкиши и колумбийско кафе. Вторият магазин-кафе, който актрисата нарече “по-малката сестра на големия, тя отваря заедно със своя партньор, готвач от Италия.

Мерием Узерли заяви, че е изключително горда, че сега притежава два магазина на “Nosh Nosh” и се надява клиентите да ги оценят. Да припомним, че телевизионният сериал “Великолепният век” донесе световната слава на актрисата. В Турция Мерием веднага бе обявена за еталон на женската красота и поставена наравно със звездите на националното кино, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар