Деми Мур с потресаващи разкрития за брака си с Аштън Къчър (Ето какво разкри)

Гласувайте за статията

Деми Мур потресе с разкрития относно брака си с Аштън Къчър

Деми Мур потресе с признания. Актрисата публикува скандално признание относно връзката си с Аштън Къчър. Звездата от „Съдебен заседател“ и „Редник Джейн“ разкри, че съпругът й силно я е травмирал с някои интимни желания по време на брака им. В биографичната си книга Деми пише неща, които наистина са абсолютно потресаващи.

След развода им Аштън прекарал седмици в планината, за да се справи с травмите от раздялата, но Деми е категорична, че за нея е било много по-тежко.

Деми никога не е крила, че съпругът й и е изневерявал. Но едва наскоро разкри, че освен това я е принудил и да му партнира в тройка с още една жена. Актрисата обаче приела, тъй като искала да го зарадва. И то против собствените си разбирания и желания.

„Исках да му покажа колко забавна и страхотна мога да бъда. Но знам, че това беше грешка“, споделя още потресената Мур.

50-годишната звезда разкрива и още по-потресаващи подробности от семейния им живот. Така например Аштън настоявал за „златен дъжд“ докато лудували в леглото.

„Беше толкова унизително и отвратително. Още имам травми от преживяното“, споделя актрисата в свое интервю, цитират от kanal5.com.mk.

Припомняме ви, че звездата понесе изключително тежко раздялата с Аштън. Тя дори влезе в болница за седмици, а след това и в санаториум, след като опита да се самоубие. Разкритията предизвикаха сериозен скандал и принудиха Аштън Къчър публично да се покае. Последните години двамата дори не си говорят, а на публични събития избягват да се засичат.

Деми Мур със скандални признания за връзката си с Аштън сн. Уикимедия

Деми Мур със скандални признания за връзката си с Аштън сн. Уикимедия

По-интересно обаче е присъствието на Брус Уилис в живота й. Почти два месеца Деми и Брус бяха заедно в изолация, а освен това актрисата бе шаферка на сватбата му с втората му съпруга. Семейството редовно се събира заедно, а двете дами се разбират отлично. Не като Мила Кунис и Деми, които дори не могат да стоят едновременно на едно и също място.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар